Omdömen

Här kan du läsa vad några av mina patienter har skrivit om behandlingarna. Omdömena är hämtade från Eniros sajt, rejta, under psykolog Göteborg, Adielspsykolog.

Underbar psykolog

Jag har äntligen träffat någon som har kunnat hjälpa mig att hantera min panikångest. Med hjälp av energipsykologi och fina samtal har jag lärt mig hantera min diagnos och blivit trygg som människa, Tack Britt Marie . Jag kan varmt rekomendera henne !

2013-06-25
Katarina Ekblad

Det funkar!

Detta är första gången jag träffat på något som fungerat. Har gått i terapi under ca 10 års tid utan något större resultat. Har gått hos henne för min panikångest och efter bara 6 gger så fungerar min vardag redan bättre. Kan verkligen rekommendera henne!

2013-02-13
Anonym

Ann-Marie

Träffade Anne-Marie under 5 sessioner för problem med självkänsla och några andra problem. Hon hjälpte mig (och lärde mig göra det själv) med akupressur eller tryckpunkts terapi vilket var väldigt effektivt. Mycket förstående och effektiv psykolog som snabbt vill komma till kärnan av problemet utan en massa lull.
Rekommenderas!

2012-11-30
C

Tack Ann-Mari!

När jag träffade Ann-Mari var jag sönder stressad, led av svår ångers och hade dagligen panikångest. Efter bara 4 gånger känner jag mig nu som mig själv igen! Kan varmt rekommendera Ann-Marie och EFT metoden! Resultat efter första behandling!

2012-11-23
Tina

Förstående och bra hjälp av en psykolog som pratar med snarare än till.

2012-11-21
Anonym

Energipsykologi

Med hjälp av Ann – Mari kom jag ur en akut kris på bara några veckor! Jag gick från att vara fullständigt panikslagen till att bli lugn och eftertänksam. Hennes metod energipsykologi rekomenderas varmt till andra. Tackar det ödmjukaste för hjälpen jag fått av henne.

2012-11-21
Anonym

När inget annat hjälper

Vår dotter hade självskadebeteende. Sedan hon skurit sig och försökt ta livet av sig hade hon blivit ordinerad tre olika psykofarmaka men ingen samtalsterapi. Ann-Marie var den enda psykolog vi fick kontakt med som kunde ta emot henne över sommaren. På mindre än en månad kunde tabletterna bytas ut mot små knackningar som bokstavligen höjde välbefinnandet. Kan varmt rekommendera Ann-Marie för hennes vänliga bemötande, engagemenang och professionalitet.

2012-09-06
Maria

Ann-Mari har hjälpt mig enormt mycket, när det handlar om stress, rädsla för auktoriteter och misshandel under barndomen. Jag mår riktigt bra nu och använder mig ofta av EFT metoden. Hon är en skicklig psykolog och jag skulle rekommendera henne varmt till alla som behöver hjälp/A.E

2012-03-06
anonym

när det omöjliga är möjligt

Kände mig uppgiven, ledsen och såå trött, har under hela mitt liv haft mat och ätstörningar i perioder, mer påtagligt dom senaste åren, men har hela tiden trott att jag löser det själv, till slut vände jag mig till Ann-marie för hjälp. Nu känner jag mig så GLAD och lättad och ÄR hjälpt med EFT, grymt effektivt, går inte att beskriva i ord! Ger Ann-marie alla min guldstjärnor:-)

2011-08-20
Lucky

En mycket bra metod som dämpar oro och ångest och alla negativa tankar. Ann-Maris metod har tagit bort gamla obehagliga minnen och dämpar stress och allt som är negativt. Jag använder metoden själv när den behövs ! För mig har den fungerat tillsammans med kognitiv terapi.

2011-07-26
Anonym

sådär

jag var där ca 5 gånger men blev inte hjälpt ett dugg, kunde lika gärna ha pratat med en kompis. sen började hon prata om att hon skulle trycka på punkter i ansiktet för att förändra mina tankar?? jag tycker inte att hon var speciellt bra.

2011-07-15
elina

Svar från Adielspsykolog, Ann-Marie B

2011-08-06

Terapisamtal syftar till att hjälpa patienten att ändra sitt beteende och/eller tankemönster för att må bra.
Men om patienten inte är intresserad av att ändra sina egna tankar eller beteenden, utan vill att någon annan ska anpassa sig till hennes krav blir det svårt att göra patienten nöjd.

Fantastisk!

Ann-Marie har verkligen löst mina problem och hjälpt mig till ett jättebra liv, på bara 3 ggr! Hon är fantastisk!

2010-09-14
Jag

Helt fantastiskt!

redan efter första gången kände jag en enorm förändring. Tidigare stundtals panik utbytt mot ett inre lugn. Jag är SÅ tacksam över att jag hittade Ann-Mari. Kunde man skulle jag gett 6 stjärnor!

2007-09-28
Fredrik T

Effektiv!

Saker jag behövt hjälp med genom traditionell behandling under längre tid, löste sig på 5 behandlingar hos Ann-Mari. Jag är så nöjd det går att bli. Tack!

2007-03-29
Annika

Varaktigt resultat

Nu är det ca 6 månader sedan jag var hos Ann-Marie Adiels och fick lära mig tankefältsterapi. Först behandlade hon mig två gånger, sen lärde hon mig att behandla mig själv. Anledningen att jag sökte hjälp var att jag hade dålig självkänsla och helt saknade framtidstro och tro på mig själv. Under tiden som gått har jag behandlat mig själv nästan dagligen, och nu är jag som en helt annan människa. Jag har blivit gladare, tryggare i mig själv, mer öppen och social, tycker att det är roligt att leva till skillnad från innan då det mesta kändes jobbigt. Nu fungerar även mina relationer till andra bättre; i och med att jag är tryggare i mig själv och mer harmonisk kan jag bete mig mer moget mot andra. Jag kan varmt rekommendera tankefältsterapi till alla!

2006-11-10
Karin

Läkemedelsberoende

Jag har varit läkemedelsmissbrukare i många år. Allt beroende på mitt dåliga sjävförtroende och konflikträdsla tyckte då att det var en utväg men icke. Så fort tabletterna slutat verka blev det bara värre, jag mådde fruktansvärt dåligt och hittade ingen lösning. Förrän jag fick tips om Ann-Marie. Jag har varit hos henne 8 gånger och mitt liv har förändrats totalt. Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om detta men det måste upplevas. Du som har liknande problem boka ett besök och bedöm själv. Jag har fått ett nytt liv ! Tack Ann-Marie !

2006-08-23
Tack

Väldigt bra metod

jag dit pga problem med självfötroendet och att jag var blyg. Fick en metod som verkar funka bra.

2006-07-11
Nils

Tack

Gick till Ann-Marie för att få hjälp med mina ätstörningar som jag hade levt med i ca. fyra år, hade även mycket dåligt självförtroende och var allmänt nere. Ann-Marie använde tankefältsterapi för att hjälpa mig och redan efter tre gånger kände jag att jag att jag var stark nog att gå vidare själv. Ätstörningarna som var långt gångna och mycket allvarliga är jag idag fri i från. Tack

2006-06-20
Sofia

Tusen Tack!

Jag har varit hos Adiels Psykolog, Ann-Marie för att prata ut och få hjälp med min relation. Innan mitt första möte så var jag väldigt skeptisk och lite nervös på hur dett skulle funka då det var min första gång. Men redan första mötet kände jag att dett var ju riktigt bra. Ett avslappnat och tryggt möte där allt bara vällde ut ur mig. Att få prata ut om sina problem med en utomstående som dessutom är expert på området gjorde allt. Jag har hittat en ny sida hos mig som gjort mig starkare och jag har lärt mig att förstå hur min sambo och jag skall kunna gå vidare i livet utan massa tjöt och gnäll. Tack Ann- Marie!

2006-05-11
Tvilling

Effektiv behandling

Gick till Ann-Marie B Adiels pga problem med svartsjuka och aggressioner. Behandlingen fungerade mycket bra redan efter 6 gånger och den goda effekten spred sig även till andra områden i mitt liv.

2006-05-11
kbl

Fantastiskt bra metod

Jag har gått till Adiels och fått tankefältsterapi tre gånger, och det har gett mycket bra resultat på de problem jag hade. Jag är så glad att jag provade detta, och vill verkligen rekommendera andra att göra det också. Man kan inte tro att det ska gå så snabbt att bli av med negativa känslor, men de här tre behandlingarna har faktiskt förändrat mitt liv!

2006-04-25
Karin