Energipsykologi

Vad är Energipsykologi?

Energipsykologi, är en ganska ny metod för effektiv och snabb behandling av psykiska problem. Metoden är en korttidsterapi, där några timmars kombinerat samtal och psykologisk akupressur i regel räcker. Vid mer komplicerade tillstånd kan det vara behov för något längre tid och supplement av andra terapimetoder. Energipsykologi kombinerar västerländsk psykologisk behandling med österländsk meridianlära. Behandlare och patient behöver inte använda så mycket tid till att prata om problemet innan man kan börja den första behandlingen.

Så går behandlingen till

Du tänker på det problem du har, exempelvis det som skapar ångest. Efter att du har talat om hur stort obehaget är, startar behandlingen. Man trummar lätt med fingertopparna på ändpunkterna på vissa energibanor. Inom loppet av några minuter upplever de flesta en betydlig förbättring av den obehagliga känslan de hade innan behandlingen startade. Andra behöver fler behandlingar, och att lära sig att behandla sig själva hemma. Energipsykologi fungerar för många psykiska problem, 85-90% av behandlingarna ger god effekt. Metoden är snabb, smärtfri och utan biverkningar. För några människor fungerar Energipsykologi inte. Men så är det med i stort sett alla terapiformer och behandlingar.

Vad kan man behandla med Energipsykologi?

Depression
Alla former av ångest och fobier
Traumer
Tvångstankar
Stress
Agressivitet/svartsjuka
Många typer av psykosomatiska smärtor
Koncentrationsproblem och examensskräck
Beroende av mat, tobak, läkemedel, narkotika m.m.
Utbrändhet
Och en rad andra psykiska problem.
Energipsykologi används i dag av allt fler psykologer, psykiatriker, läkare, tandläkare och alternativmedicinare för att hjälpa människor med psykiska och psykosomatiska problem.

Se även artikel i Expressen.se

Kontakta mig?

Vill du boka tid eller har du frågor kring min verksamhet? Tveka inte att kontakta mig genom att fylla i formuläret nedan eller genom att ringa mig.

15 + 5 =